Forside > Nye Diamant-Læder Rat Cover med Bling Bling Crystal Rhinestones, Universal, Passer til 15 Tommers Anti-Slip Rattet Protector

Nye Diamant-Læder Rat Cover med Bling Bling Crystal Rhinestones, Universal, Passer til 15 Tommers Anti-Slip Rattet Protector

kr182.47

 • Element Vægt: 06kg
 • Størrelse: 15.3 x 10.5 x 0.9 inches
 • Emne Diameter: 38cm
 • Materiale Type: imiteret læder
 • Item Bredde: 10.5inch
 • Item Længde: 15.3inch
 • Ekstern Afprøvning, Certificering: ROHS
 • Model Navn: 2019
 • Item Højde: 0.9inch
 • Specielle Funktioner: hjul dækning
 • Mærke: LaNBIN
 • Element Type: Styretøj Hjul Og Rat Hubs

Nye Diamant-Læder Rat Cover med Bling Bling Crystal Rhinestones, Universal, Passer til 15 Tommers Anti-Slip Rattet Protektor for Kvinder, Piger,Lilla

Produkt beskrivelse

Bling Diamond Rattet Dækker Passer til de Fleste Mellemste Størrelse Styretøj Hjul Med en Ydre Diameter på 15",Velegnet til de Fleste Bil Styretøj Hjul.

Beskrivelse:

Materiale: Høj Kvalitet PU Læder Med Rhinsten

Størrelse: Universal Fit For Styretøj Hjul Med 38 cm/15 cm i Diameter

Vægt: 0,6 kg/1.3 kg

Pakken Indeholdt: 1 x Diamant Rattet Dække

Funktioner:

-Det skinnende bling rattet coveret er let at installere og understøtter de fleste standard rattet op til 15 inches,bedes du måle rattet, før du køber.

-Alle årstider brug,komfort greb følelse,holdbare og varme eller kulde resistent og slidstærkt.

-Holdbar: Denne bil rattet coveret er let,stærk,fin,og har stor kontakt følelse.Tilføjer luksus til din bil interiør.

-Fashion Design,Bling i det lys: mousserende gennem forruden og skinnende din bil.Perfekt til kvinder og piger.

-Bedre komfort: Åndbar,blød polstring,kontur form og massere design.

-Det perfekte produkt til at få et bedre og mere sikkert greb, mens du kører rundt på vejene.Fashion design gør bilen mere luksuriøse.

-Hvis det er svært at sætte det på første gang,fordi det har form af hårdt gummi belægning på indersiden,kan du varme den lidt op under solen for at blødgøre gummi og derefter sætte det, mens dens varme.Dens lettere at strække den lidt.

Installere Instruktion:

-1.Sætte rattet dæksel på toppen af rattet.

-2.Pull stramme rattet dækker fra top til side.

-3.Holde trække stram rattet dække fra side til bunden.

-4.Lave bunden af rattet dække og justere den.

Om feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Betaling

1) Vi accepterer Alipay,WM,TT,QIWI WALLET,BOLETO,SOFORT,BANKER,PAYPAL';

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

6. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

7. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

8. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.Tak

9. For russiske venner: 1).Bemærk tilbyder modtagerens fulde navn, når du afgiver bestilling.fordi du ikke kan få din pakke på grund af told.hvis så, er vi ikke ansvarlige for dig. 2).Vi sender din pakke via vores shipping metode, det er hurtigere end Kina post Almindelige Lille Pakke Plus.shipping-processen

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Groupevents.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Tags: car cover-diamant, wpl 1 16 4wd, bil til kvinder, falske flesh tunnel, glitter rattet, bil sæt, 330d e46, diamant toyota, bilen kvinde, fald dække hjulet.

Relaterede varer: