Forside > Yuji-Hong Øverste Lag Ægte okselæder Rattet Dækker Tilfældet for Volkswagen VW Magotan 2006-2011 Bora Polo Touran

Yuji-Hong Øverste Lag Ægte okselæder Rattet Dækker Tilfældet for Volkswagen VW Magotan 2006-2011 Bora Polo Touran

kr191.65

  • Item Bredde: 15cm
  • Læder Stil: Perforering på begge sider eller ingen perforering
  • Bemærk: Lavet til specielle bilmodeller, skal du bekræfte din bil styretøj er samme
  • Materiale Type: Øverste Lag Læder
  • Item Længde: 20cm
  • Element Vægt: 0.1kg
  • Mærke: Yuji-Hong
  • Element Type: Styretøj Hjul Og Rat Hubs
  • Item Højde: 5cm
  • farve: Sort læder med sorte streger / Sort læder med røde linjer

Varen er i høj kvalitet læder rat dækning for særlige bilmodeller , installationen er enkel, parcel omfatter installation introduktion og værktøjer.

Styringen dækker er tilpasset til specielle biler,før du placerer ordre bedes bekræfte rattet i din bil, er den samme som post beskrivelse vis.Hvis ikke er den samme, vil der ikke passer til din bil.

Læder collor: Sort

Læder type : Perforering på begge sider / Ingen perforering glat læder

Sy tråd: Sort / Rød / Blå osv..

Hvis der er nogen spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice

BETALING

1.Vi Accepterer Alipay Escow Betaling.Kun efter købere har modtaget de elementer, vi kan få betaling.Den Alipay Escow Betaling kan acceptere Kreditkort, Western Union, Bank Overførsel.Købere har flere valg til at beslutte, den bekvemme måde.

2.Inden betaling, check venligst din leveringsadresse og andre krav til varen.Detaljeret shipping adresse, omfatter:navn, postnummer, telefonnummer og adresse bruges til forsendelse, bruger navn.

3.Når du er færdig med dit køb af denne vare, vi vil forberede varer og gøre forsendelse inden for de lovede dage, så snart som muligt.

4.Vi er ikke ansvarlige for nogen MOMS eller brugerdefinerede afgift.Hvis du har nogen problemer i at gøre betaling, er du velkommen til at kontakte os.FORSENDELSE

1. Worldwide shipping af EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT, Kina post, E-pakke, Hong Kong post og osv.. 2. Om leveringstiden, vi ikke kan kontrollere perfekt, vil hjælpe dig med at spore den, indtil du modtager og forsyne dig med tracking nummer.Hvis pakken ikke er kommet frem inden for forventet tid, så kontakt os og vi vil give dig en tilfreds svar. 3. Om levering måde og pris, se venligst den løsning i vælger fragt metode. 4. Hvis du har nogen specielle ønsker til emballage og forsendelse, så lad os det vide.TILBAGEBETALING & RETUR

1. Hvis du ønsker at returnere, skal du kontakte os inden levering.

2. Hvis de varer, beskadiget eller går tabt på shipping måde, vil vi returnere pengene til dig, eller sende det til dig igen.

3. Vær venligst varen ophold den oprindelige tilstand.Hvis det ikke passer dig, at vi kun accepterer ikke beskadigede varer.

4. Du må ikke åbne tvist eller forlade den negative feedback, uden at tale til os, vil vi svare og løse det problem, du har, så snart det er muligt, at holde kommunikation er værdsat.

Tags: volkswagen polo bil, sag til dæk, vintage volkswagen polo, dække dæk, jetta mkv, vw touran, bil stering hjul, fog golf 4, døren vw, rav4 spoiler.

Relaterede varer: