Forside > Haven Micro Landskab Harpiks Hus Miniature Hus Fe Hjem Garden Decoration Håndværk Artesanato Miniature Fe Haven AB

Haven Micro Landskab Harpiks Hus Miniature Hus Fe Hjem Garden Decoration Håndværk Artesanato Miniature Fe Haven AB

kr21.66

  • Materiale: Harpiks
  • Tema: Arkitektur
  • Stil: Pastoral

Størrelse: 4x4x4CM Materiale: Resin Farve: Som billedet viser, Vægt: 0.08 Den pris, der svarer til den mængde: 1 stykke - - - Forsendelse: Når du placerer en ordre,skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Generelt,vil vi sende varer så hurtigt som muligt, når din betaling er gennemført.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande,som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer,broderage gebyrer,pligter,og es til import i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import .Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle import-es,og køberne er ansvarlig for told.Jeg forstår, at du er bekymret for, om eventuelle ekstra udgifter til de poster.Baseret på tidligere erfaringer.FAQ: 1.Er der nogen tracking Nummer for min vare?Ja, vi sender alle ordre med deres Tracking-Nummer, og du kan få vist forsendelse staus på hjemmesiden. 2. Er produktet samme som fotos?Ja, alle billeder er reelle.Vi tog disse billeder af os selv. 3. Hvilken størrelse passer mig?Vi foreslår, at du kig på vores størrelse forslag skemaet nedenfor, og vores størrelse chart, hvis du er normal figur.hvis du har speciel figur, bedes du kontakte os ( fortæl os din højde og vægt, bryst, talje, hofte størrelse ). 4. Kan du ?Ja, vi normalt\'ll erklære $2-$20 for små pakker (1-5 stk.).Hvis du har specielle ønsker, så kontakt os. 5. Jeg er en forhandler,jeg vil gerne købe mange eksemplarer af din vare, hvad\ \ 's engros-pris?Hej,tak for din henvendelse, hvis du ønsker at købe ind i store mængder, send en e-mail til os, vil vi give dig den bedste pris, tak!Returnerer: Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.Køberen skal sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er vendt tilbage.køberen vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

'

Tags: sekskant skimmel, fimo skimmel, kage, kage udsmykning af, gnome-skimmel, skimmel, garden gnome, fe skimmel, ler skimmel, håndværk skimmel.

Relaterede varer: