Forside > Udendørs Lige Kniv Samlede Køl Knive Bærbare Lomme Kniv Camping Overlevelse Kniv EDC Af Taktik Håndlavede Knive

Udendørs Lige Kniv Samlede Køl Knive Bærbare Lomme Kniv Camping Overlevelse Kniv EDC Af Taktik Håndlavede Knive

kr99.42

  • Mærke: Fomalhaut
  • Bladmateriale: STÅL
  • DIY-Forsyninger: Metalbearbejdning
  • Type: Fixed Blade Knife
  • Håndtag Materiale: Træ
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Produkt-parametre

Kære venner køber, bedes du læse vores erklæring omhyggeligt, før du køber. 1. Fordi forskellige partier af produkter, der har lille farve forskel, men vi vil styre afvigelse på under 5%.Kameraet tager et billede og lys-intensitet vil også have kromatisk aberration.Brug venligst et reelt produkt som standard produkt. 2. På grund af produktets funktioner, vil vi imødekomme efterspørgslen på markedet.Vi vil oprette og tilføje et logo eller ikke tilføje et produkt logo på produktet.Der henvises til det faktiske produkt er modtaget.Hvis du tankerne vores produkter, bedes du ikke købe dem. 3. Hvis du har spørgsmål før du køber, skal du kontakte kundeservice.Tykkelse:3.5 mm Hårdhed: HRC 59 Materiale: 7CR17MOV Brugere: Det er ikke anbefales til mindreårige til at købe og bruge, og skal være under opsyn af voksne, når de anvender, kan du give den korrekte kanal, når du køber eller indsamling, osv Fordi kameraets vinkel og lys er justeret, vil der ikke være nogen forskel i billedet.Hvis du har brug for til at identificere den vare, bedes du kontakte os.Ellers er det sådan

Gratis logo

Markere dine foretrukne mikro-mærker, hvor kniven er tom, men med mit logo på samme tid er gratis.Hvis du har brug for at markere et kommercielle logo, er du nødt til at købe 5pcs eller mere, eller $5 for en mikro-label.Forskellen mellem et kommercielle logo eller en favorit logo, er, om ikke vores logo vises.

Skaft

Håndtaget er lavet af træ og har en fremragende følelse og udseende, hvilket gør det mere velegnet til din palm.

Processen

De helheder, der dannes blade er 50 gange mere stressede end svejsning blade.Det betyder ikke bryde og mere holdbart.

Beskyt skarpe knive

Produktet indeholder en skede lavet af nylon.Fremragende kvalitet, der er garanteret ikke at blive skåret med en kniv

FAQ

Q: Hvor lang er transporttiden normalt?A: The knife kommer fra Kina.Hvis det tager længere tid end Kina, er det normalt tager 15-30 dage.Q: Er kniv skarpe?Vil det være meget sløv?A: du Må ikke.Kniven er meget skarp, så brug venligst det nøje og vil distribuere hvæssesten.Q: Hvis jeg ønsker at markere logo på den kniv, kan du hjælpe mig?A: selvfølgelig, men du er nødt til at købe en 5-pc ' kniv.Eller $5 ekspeditionsgebyr, fordi vi er nødt til at re-etablere produktion.

Brand Historie

XUANFENG helt eget mærke af Guangzhou Xifeng Trading Co., Ltd.Den Xuanfeng værktøjer omfatter hovedsagelig kort knive, sabler, folde knive, butterfly knive, og køkkenknive.Xuanfeng brand-overholder princippet om, ved hjælp af høj-kvalitets stål til at skabe kvalitet.Så de produkter, der er testet manuelt.

Fuld længde: 22cm Klinge længde: 9.8 cm Blade materia:8Cr183Wov Hårdhed: 56HRC Overflade: Slibning

Tags: pocket taktiske militære, doner kniv, grill kniv sæt, knive, Full tang, overlevelse kniv metal, kniv taktiske militære survie, beslag taktiske militære, overlevelse kniv mænd, kobber lomme kniv.

Relaterede varer: