Forside > Skræmmende Halloween LED Græskar Maske, Lys OP Maske til Halloween Festival Party Maske til Mænd, Kvinder og Børn

Skræmmende Halloween LED Græskar Maske, Lys OP Maske til Halloween Festival Party Maske til Mænd, Kvinder og Børn

kr21.84

  • Model-Nummer: /
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Funktioner:

1.Dette produkt er super blød , og Halloween kostume maske passer ansigt helt.Den elastiske bælte er udstyret med en justerbar talje bælte, som nemt kan justeres for maksimal komfort.

2.Dette er en perfekt gave.Det er meget velegnet til andre folk, der bærer det for parterne, eller vilde, såsom LED-lys masker til Halloween, karneval, costume dans, fester, fødselsdage, rollespil forestillinger, bar forestillinger og andre lejligheder .

3.Behagelig at have på-bløde og lette, ikke så stærk, som LED-lys, så lyset ikke flimmer, og vil ikke forårsage spændinger eller træthed i øjnene.

Beskrivelse:

Dette førte maske vil gøre dig skille sig ud.Uanset hvor du er, vil du være i fokus i mængden!

Specifikationer:

Materiale: PVC

Vægt: 93g

Størrelse: 27*21CM

Pakke Inkluderet:

1x maske

Bemærkninger:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2. Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

Tags: led fleksibel makeup, breath protect, maske terror, 3 farve led maske, shaolin uniform, el-filter maske, fleksibel svejsning maske, børne-lampe led, skær maske, ansigtet førte maske.

Relaterede varer: