Forside > Okeen Tre-Mode Motorcykel Hjelm lysbånd LED DIY Sort Hjelm LED Lys Motorcykel Reflekterende Sikkerhed Stribe Ændring

Okeen Tre-Mode Motorcykel Hjelm lysbånd LED DIY Sort Hjelm LED Lys Motorcykel Reflekterende Sikkerhed Stribe Ændring

kr53.60

 • Description1: LED lysbånd
 • Hjelm Materiale: ABS+PC
 • Description2: Stribe Mærkat
 • farve: Blå,Gul,Rød,Lilla,Isblå,Hvid
 • Levetid: over 5000 timer
 • Køn: Unisex
 • Beskrivelse: Motorcykel Hjelm Nat Kører Strip
 • Kvalitet Certifikat: DOT
 • Element Type: Hjelme
 • Længde: 40cm/15.74inch
 • 3 Modes: Altid På, Langsom Flash, Hurtig Flash
 • Vægt: 80g
 • Funktioner: Til Beskyttelse,Beskyttere
 • Hjelm Stil: Full Face

Okeen Tre-Mode Motorcykel Hjelm lysbånd LED DIY Sort Hjelm LED Lys Motorcykel Reflekterende Sikkerhed Stribe Ændring

Beskrivelse

---100% Helt Nye og Høj Kvalitet ---Type: Motorcykel Hjelm DIY-Lys Stribe Mærkat ---Farve: Blå,Rød,Lilla ---3 Tilstande: Altid På, Langsom Flash, Hurtig Flash.Kan tændes via controlleren. ---Universal-passer til alle typer af motorcykler. ---Vandtæt . ---Lavt strømforbrug. ---Dobbeltklæbende tape, der er nem at rengøre efter peeling. ---Strømforsyning: 2 * AA Batteri(Ikke Inkluderet). ---Levetid: 5000 timer. ---Længde:15.74 tommer/40cm. ---Turn signal lys er monteret på motorcykel hjelm og har en advarsel effekt, især i tåget vejr, regnvejr eller snevejr, og er meget indlysende natten eller i mørke omgivelser, hvilket effektivt forhindrer påkørsel bagfra og sikre førerens sikkerhed.

Pakke Inkluderet

1 Par Hjelm Lys Stribe 1 x forlænger Ledning 1 x Tilslutning af ledningsnet 1 x Controller(Batterier Ikke inkluderet)

Bemærk:

Bemærk, at 1-3mm adskiller sig på grund af manuel måling.På grund af de forskellige display-og andet lys, er det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

Om OS

Vores virksomhed har specialiseret sig i produktion af specielle bil lys, universal bil lys har været 10 år, vores fabrik i Guangzhou, Kina,Hvis du har brug for, at vi kan skræddersy en bil, lys , bedes du kontakte os.

Engros-og dropshipping er både velkommen

Vi har haft fokus på den forskning, der af bil-Led-lamper i mange år.Vi har vores egen fabrik.Vi kan tilpasse alle former for bil lys for dig.Kontakt os, hvis du har brug for.For dropshipping,vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os.

Forsendelse & Levering:

Alle elementer vil blive sendt ud inden 1~2 hverdage efter modtagelse af betaling.Varer bliver afsendt fra Kina, ved hjælp Luftpost, nå de fleste af de lande inden for 15 til 25 arbejdsdage.Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer,kan det tage op til 30 arbejdsdage.Vi er ikke ansvarlige for skat af dit land.

Garanti og Garanti

Vi yder 12 måneders garanti på alle vores varer.Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager din vare, bedes du returnere den med origianl pakke inden for 7 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Kontakt mig venligst inden du vender det.Hvis varen er defekt i 30 dage, vil Vi sende dig en erstatning uden ekstra oplader, eller tilbyde refusion når vi har modtaget den defekte vare.Hvis varen er defekt efter 30 dage,kan Du stadig sende varen tilbage til os.Vi vil sende dig et nyt efter modtagelsen af den defekte vare.Men du er nødt til at betale ekstra shipping gebyr.

FAQ

Q:Den periode, begrænset kommer til at ende, men jeg har stadig ikke modtaget pakken, og hvad skal jeg gøre?A: kan Du blot efterlade en kommentar inde i orden, og beder os om at tilføje flere dage.Aliepxresss vil IKKE frigive betalingen til den parcel gå til en ende og nogle et tegn på pakken.I virkeligheden, du behøver ikke at bekymre sig om den tid limite Q: Stadig ikke kommet frem til 28 dage.Hvad skal jeg gøre.Jeg er fra Brasilien.A: Brasilien,Italien og nogle sydamerikanske Lande kan tage et kuld lang tid til levering.Hvis du ikke får en parcel i 60 dage eller 30 dage din pakke behøver ikke flytte, så send os besked.

Tags: hjelm led, clk500, pilot hjelm, arai hjelm, hjelm blinklyset, kvindelige motorcykel hjelm, dyi sæt, hjelm, hjelm til motorcycl, hjelm led motorcykel.

Relaterede varer: