Forside > Hi-Tie Paisley Jacquare Vævet i Silke Herre Bånd Sæt Sort Slips Pocket Square Manchetknapper til Mænd Fromal Kjole Gravata SN-1494

Hi-Tie Paisley Jacquare Vævet i Silke Herre Bånd Sæt Sort Slips Pocket Square Manchetknapper til Mænd Fromal Kjole Gravata SN-1494

kr38.27

 • Størrelse: One size in 59.06''(150cm) length and 3.35''(8.5cm) Width
 • Designer: Hi-Tie Designer
 • Mærke: Hi-Tie
 • shipping time: Inden for 24 timer
 • Navn På Afdeling: Voksen
 • farve: black
 • Bånd Type: Hals Uafgjort Sæt
 • Materiale: Håndlavet Silke Slips
 • Køn: MÆND
 • mønster: Paisley
 • Herre Tilbehør: Fashion Herre Slips/Gravatas/Corbatas/Cravatte
 • Stil: Mode
 • Uafgjort Sæt: Uafgjort Hanky Manchetknapper Sæt
 • forsendelse metode: Kina Post/EMS/DHL/FedEx/e-Pakke
 • Mønster Type: DOT
 • Model-Nummer: SN-1494

Hi-Tie Paisley Jacquare Vævet i Silke Herre Bånd Sæt Sort Slips Pocket Square Manchetknapper til Mænd Fromal Kjole Gravata SN-1494

BEMÆRK: Stand: Helt Ny Med Tags

Mærke: Hi-Tie

Materiale: 100% jacquard vævet i Silke

Størrelse: 59.06"(150cm) i længden og 3.35"(8,5 cm) i Bredden

Tilstand: Dagslys lampe (Tag den genstand, som)

Pakning: Beskyttende og Enkel Pakning

Design: Italiensk

Oprindelse: ShengZhou.Kina

Hi-Tie er i henhold til ideen-"kortfattet, rolig, dyb".Vi har til formål at udvælge materiale strengt og arbejde overlegent, så du føler det internationale brand følelse, kvalitet, og finde den perfekte balance mellem pris og kvalitet.Vi har været der sigter på at blive den cost-benefit-design mærke, der har perfekt kvalitet, beskedne pris hele tiden.

Hi-Tie ' s hovedkontor er placeret i Beijing, design afdeling er placeret i Italien.Uafgjort er Kinesiske kendte produkt, som har ægte silke slips, polyester uafgjort, silke, uld blanding uafgjort, nanometer tie osv.og andre bånd i forskellige stof og stil.Give mere at vælge plads til de borgere, der chase mode og unikke.Køb varsel Kromatisk aberration på Grund af Stoffet skære i forskellige positioner.cuff links mønster, måske er forskellige fra post beskrivelse på Groupevents.dk, men de er stadig mulighed for at matche.hvis du tankerne, skal du ikke købe!

Problemet med aberration: for at vise virkningerne af de varer, vores varer er alle skyde under fotografering berømtheder som lavere aberration niveau i den mindste værdi.Men fordi beslutningen nøgletal for forskellige displayers variere, eksistensen af minutter aberration er uundgåelig.Ingen online sælger kan løse dette problem.Hvis du er særlig om aberration, skal du være forsigtig, når du beslutter at købe de varer eller kontakte vores kundeservice serveren!Betaling SPÆRREDE er den eneste måde, hvorpå vi kan modtage betaling.Du kan betale via

1. Dine penge vil blive holdt af den platform, indtil du bekræfter modtagelsen af varerne, og kun efter, at pengene vil blive frigivet til sælger.Du er beskyttet 100% sikker!!

2. Vi sender dine varer i henhold til SPÆRREDE Betaling-Adresse, så sørg for, at din ESCROW Betaling-Adresse er korrekt.Adresse, Tlf Nummer vil være velkommen i fragt.Vi har ikke noget ansvar for forkerte adresse!!

3. For den skat, told, køber skal betale selv!!Shipping 1. Vi sender til hele verden.Eksklusive Forsendelse til Italien...Vi vil normalt indenfor 1-2 arbejdsdage efter modtagelsen af ryddet betaling.(undtagen helligdage), "1-2 dage" er afleverer tid ikke ankomsttidspunkt, bedes du må ikke misforstå.Inden betaling, skal du sørg for, at din betaling shipping adresse er korrekt.Normalt sender vi så hurtigt som muligt, men vi kan ikke løfte den faktiske dato, du kan modtage på grund af de varierer hastighed og politik for lokale skikke ( da overførslen er foretaget af tredjeparter) .

2. Som vi alle ved, at International skibsfart kræver mere kompliceret forsendelse procedurer, som begge lande told -, transit-stationer mv., det vil sandsynligvis tage længere tid for dine varer for at nå frem til den endelige destination.Meget glade for din forståelse på denne ukontrollable sagen.Strenge told-område :Italien, Tyskland, Østrig, Canada, Brasilien, Argentina, Rusland......Vær venlig ikke at købe, hvis du ikke kan acceptere den tidsramme, der er nedenfor.

3. For Fremskyndet shipping(hurtig forsendelse), EMS er den standard-forsendelse metode.Hvis du ønsker at bruge FedEx eller DHL, du har brug for til at kontakte mig for at tjekke om din adresse er fjerntliggende område eller ej, og kontrollér, om Lydstyrken vægt er tungere end dens faktiske vægt, fordi for fjerntliggende område adresse eller Volumen vægten er tungere, du er nødt til at betale ekstra gebyrer..Hvis du ønsker, at internationale Hurtig post, bedes du kontakte os.Vi er i stand til at tage sig ethvert ansvar for eventuelle brugerdefinerede forsinkelser eller skat.Årsagen er, fordi transittiden er meget afhang og leveret af Postvæsenet (undtagen weekender og helligdage) returret Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan!!

1. Vi accepterer returnerer varen for eventuelle årsager (som du ikke kan lide det, det er ikke forventet), Men køber vil være ansvarlig for tilbagevenden shipping gebyr, og det emne har ingen beskadiget eller ændre vende tilbage hele pakken med tags sammen.da vi ikke ønsker at gøre tvist med køber.

2. 15-dages-garanti fra den leverede dato.Bedes du sende foto af post skader område via e-mail, hvis det ikke er menneskeskabte skader eller fysiske skader, vil vi erstatte med en ny, eller vil Vi refundere i 100% penge!Vi refundere betalingen via Escrow, varen skal returneres i original stand.Feedback Noget, der er mindre end 5 stjerner på vores Detaljerede sælgerbedømmelser påvirker vores stående i Groupevents.dk.Hvis du mener, at vi fortjener mindre end 5 stjerner til noget, så lad os vide, før du forlader din feedback, så vi kan løse dit problem. (Negativ eller Neutral Feedback, kan ikke løse alle problemer).

Tags: silke slips, menorah, aef, t1711, sputnik, 6335, dropship silk ties, baby sølv, AIYANGA, Comdaba.

Relaterede varer: