Bueskydning

Bueskydning – teambuilding med præcision!

Er der en gemt Robin Hood gemt i jer?
Eller vil I blot gerne prøve kræfter med bue og pil, som i gamle dage blev brug til jagt i krig. Nu til dags er det en konkurrenceform, som både kræver en vis form for fysisk, men specielt mental styrke.

En bueskydningsdyst med klassiske recurve buer er en sjov form for teambuilding med kollegaerne, hvor I både har det sjovt, styrker jeres sammenhold og træner jeres mentale styrke.
Det kan også være, I blot er interesseret i den rene konkurrence mellem hinanden eller de enkelte teams.
En sjov polterabend aktivitet kunne det også være, dog uden gommen/brudden kommer til løbe i zigzag iført lyserødt kanin kostume. Men en sjov og alligevel seriøs konkurrence mellem deltagerne, vi sætter sikkerhedden meget højt.

Hvor kan bueskydning foregå?

Det kræver et lukket område i et grønt areal. Det kan være græs arealet ved virksomheden eller på en privat grund. Vi vurderer området inden vi laver en endelig aftale, så vi ved om sikkerheden er I orden. Har I ikke selv et område, der kan benyttes, skal I ikke tøve med at kontakte os, så hjælper vi jer eller finder vi et område tæt på jer.

Hvem kan skyde med bue?

Næsten alle kan skyde med bue og pil. Det kræver dog lidt armmuskler, at trække buen tilbage, men det er også det eneste fysiske krævenede i aktiviteten. Ellers er det den indre ro der skal findes frem og kontrolleres.

Hvordan foregår det?

Vi kommer og stiller en bane op på det aftalte sted.
I ankommer og får en fælles instruktion, en kort oplæring og en prøverunde, før I får lov til at konkurrerer imod hinanden eller team mod team.

Både bedste skytte og bedste team bliver kåret som vinder.

Hvad koster det?

Prisen er kr. 2.500,- i opstart + kr. 100,- pr. pers.
Dvs. ved 10 personer er prisen kr. 3.500,- ex. moms.

Evt. transport tillæg ved kørsel uden for Hovedstads regionen kan forekomme.