Charity Teambuilding

BACKPACK BUILDERS er en sjov form for Charity Teambuilding, hvor I med en sjov og anderledes oplevelse samtidig støtter udsatte børn i Danmark!

Spillet er utraditionelt med masser af tempo og konkurrence. Deltagerne skal opdeles i hold og konkurrere i at fylde flest mulige rygsække.

Det er vinderholdet der til sidst bestemmer hvem der skal modtage alle holds færdige rygsække.

Vi medbringer alt hvad der skal bruges, og står for hele afviklingen fra start til slut. I skal blot møde op til 2 timers sjov underholdning.

Sådan foregår Backpack Builders

Deltagerne bliver i starten af spillet introduceret til forskellige velgørenhedssager, og herefter skal deltagerne holdvis samarbejde om at optjene så mange point som muligt.

Alle hold starter med tomme rygsække, og skal kæmpe om at færdiggøre flest mulige rygsække. Jo bedre holdene klarer sig, jo flere point optjenes der, og jo flere varer til rygsækkene kan der købes i vores medbragte butik. F.eks. drikkedunk, madkasse, malebog, farver osv.

Men det gælder om at have en velgennemtænkt indkøbsstrategi. Storindkøb er billigst, men man kan også satse forsigtig for ikke at risikere at stå med rygsække, der ikke er færdige, og som ikke kan doneres videre til velgørenhed.

Presset på tid skal holdene kæmpe om at være hurtigst i en række samarbejdsøvelser, og holdene kan samtidig øge deres pointchancer i form af gode gerninger, så de får flest mulige point at handle for.

Vores instruktører hjælper jer i gennem spillet og holder regnskab. Til sidst kåres det vindende hold, som vinder retten til at bestemme en samlet modtager af alle færdige rygsække. Det kan være blandt vores faste modtagere eller hvis det ønskes deres helt egen modtager.