CO2 Kokkeskole

Bæredygtig menuplanlægning

Fra jord til bord, bidrager vores fødevarer til 1/3 af jordens CO2 udledning, det er måske værd at tænke over når man laver mad…

Med CO2 kokkeskolen får I indblik i hvordan I kan være med til at begrænse udledningen.Det er ikke en religion, men sund fornuft og omtanke.

Der gives et indblik i hvilke råvarer som belaster vores miljø mindst og hvorledes man kan tænke i menuplanlægning til både hverdag og fest. Der vil være et konkurrenceelement, i hvor lidt spild/ madaffald der kan produceres en to retters menu med, samt hvor meget CO2 der bidrages med fra den valgte menu.

Fx. Fokus kunne være på importerede råvarer kontra lokale råvarer fra årstidens sæson. Derfor vil kokkeskolen også varierer efter hvilken årstid I skal have jeres kokkeskole på.

Personaleklubben skifter navn

Efter ca. 12 år med navnet PersonaleKlubben er det tid til at skifte.
Navnet PersonaleKlubben er tilbage fra, da vi var en “ekstern personaleforening” for virksomhederne.

Vi skifter til Groupevents, da det er mere sigende for de gruppe-events vi arrangerer.

Udvalget er næsten det samme, nye events kommer til løbende.

Velkommen til !