CO2 Kokkeskole

Bæredygtig menuplanlægning

Fra jord til bord, bidrager vores fødevarer til 1/3 af jordens CO2 udledning, det er måske værd at tænke over når man laver mad…

Med CO2 kokkeskolen får I indblik i hvordan I kan være med til at begrænse udledningen.Det er ikke en religion, men sund fornuft og omtanke.

Der gives et indblik i hvilke råvarer som belaster vores miljø mindst og hvorledes man kan tænke i menuplanlægning til både hverdag og fest. Der vil være et konkurrenceelement, i hvor lidt spild/ madaffald der kan produceres en to retters menu med, samt hvor meget CO2 der bidrages med fra den valgte menu.

Fx. Fokus kunne være på importerede råvarer kontra lokale råvarer fra årstidens sæson. Derfor vil kokkeskolen også varierer efter hvilken årstid I skal have jeres kokkeskole på.

Kokkeskolen kan foregå hos jer selv eller i et lejede køkken.

Kommer vi til jer, kan vi have mobile gasblus og ekstra køkkenudstyr med. Kontakt os for en snak om jeres faciliteter er brugbare til en kokkeskole.