Prøv curling som teambuilding

Sjov og anderledes teambuilding!

Prøv curling sammen med venner eller kolleagerne. Det er en rigtig sjov form for teambuilding, hvor i med sikkerhed griner af jeres egne og kollegaernes evner. Bambi på glatis er meget beskrivende for dem der prøver det første gang. I finder hurtig ud af at teamwork er en teamøvelse og en nødvendigt for at få stenen i mål og få jeres team på vinderskamlen. Der skal arbejdes sammen om at vinde, dette er ikke en 1 mands sport!

I kan spille mellem 6 – 10 personer på en bane, men det mest optimale er 8 personer, fordelt på 2 hold med 4 personer på hver.
Der vil være en instruktør, som følger hver bane og giver gode råd, tips til spillet, samt holder styr på jeres point.

Eller prøv curling, som en opvarmning til jeres julefrokost. Sæsonen går fra september til april.

Beskrivelse

Curling er en holdsport med fire til seks spillere på hvert hold og kan spilles sammen med venner, familie, kollegaer eller naboer. Curling giver afkobling, motion og hyggeligt samvær, men kræver samtidig spillernes fulde koncentration og et godt samarbejde på holdet.

Curlingbanen er 42 m lang og 5 m bred. I hver ende findes en ”målskive”, huset, med et centrum der kaldes tee. Fra en fodstøtte, hack, i enderne spilles stenen ned til huset i den anden ende.

Curling handler om at komme nærmest et givet punkt på banen med stenen. Når samtlige 16 sten er spillet er ”enden” færdig og man tæller point. En kamp består normalt af 8 – 10 ”ender” og varer mellem 2 og 3 timer. Ved verdensmesterskaberne spiller man 10 ”ender”.

Læs om curlingens regler og historie – her –