Fangerne på fortet

Fangerne på Fortet er en teambuildings aktivitet, der blev udviklet med inspirationer fra Tv-programmet “Fangerne på fortet“. Deltagerne bliver del op i holdt der kæmper mod hinanden. Holdene skal igennem en række forskellige baner for at få fingre i de nøgler og ledetråde, der til sidst skal bringe deltagerne ind i skattekammeret, hvor de mange guldmønter ligger.

Udfordringer for alle
Hvert hold får hver deres instruktør, der fører deltagerne sikkert gennem de mange udfordringer som møder dem hen af vejen. Slanger, voldsomme højder, masser af vand, troldmænd, svære balance-opgaver, glasskår- er de udfordringer, som I kommer til at opleve.
I alt skal I igennem enten 12 eller 18 baner, afhængig af tid. I er selv med til at vælge banerne ud. Der er brug for alle, både tænkeren og muskelbundtet, ligesom I skal være gode til at samarbejde.

Vi tilbyder
Alle hold får, uanset om I er 15 eller 700 deltagere, en personlig service, så alle føler, at de er en del af arrangementet.
Game master, instruktør til hvert hold, uddannede specialinstruktører til banerne med slanger eller klatring, mulighed for selv at vælge de baner ud, som I vil prøve, og præmier til vinderne.