GPS teambulding

GPS teambulding er for jer som ønsker en sjov og anderledes dag ude i det fri

GPS-kompas

Det danske terræn med skove, marker og parker er perfekt til at lave GPS teambuilding og med det smukke sommervejr kan jeres personaledag ikke blive bedre!

GPS Teambuilding er en avanceret form for Orienteringsløb, dog uden man behøver at løbe. Kun ved hjælp af en GPS og evt. et primitivt kort skal deltagerne finde frem til en post med en opgave, som skal løses i fællesskab af holdet. Kun ved hjælp af samarbejde mellem deltagerne kan de finde frem til den næste post.

GPS´en fortæller retningen og afstanden til næste post, men fortæller ikke hvilke forhindringer der er undervejs… Det er her deltagerne i fællesskab skal planlægge den korteste vej til deres mål.

GPS Teambuilding kan både arrangeres til fods, på cykel eller i bil.

Opgaverne på de enkelte poster kan sammensættes alt efter hvilket ønske I har, teambuiling opgaver, virksomhedsrelaterede opgaver, sjove opgaver, o.s.v.

Det er ikke kun en anderledes, men også sjovt og lærerig for deltagerne. Det kan arrangeres som ren teambuilding, som en sjov medarbejderdag eller som et privatarrangement.

Reference:

Vi valgte Groupevents til vores medarbejderdag pga. muligheden for at sammensætte et program, der passede til vores ønsker/behov. Opgaverne var spændende og varierede mellem fysiske aktiviteter og tænkeopgaver.

Groupevents har fundet et flot skovområde ved Århus, hvor vi nød dagen med høj sol under hele arrangementet. Feedback fra medarbejderne har udelukkende været positiv. Endnu en gang tak for en vellykket arrangement.

– Simone Arvad Project Manager

Stor ros til Groupevents for et godt tilrettelagt arrangement. Vi havde en super dag med gps Teambuilding. Instruktøren mødte op på Fanø helt fra Sjæland 100% forberedt. Vi vil helt klart bruge Groupevents igen. TAK

– Viking