Det kreative fusionskøkken

Innovativ MadKunst – En teambuilding oplevelse med smag i…

Det Kreative Fusionskøkken er en kunstnerisk kokkeskole der udfordrer deltagerne i en usædvanlig team-building aktivitet. Vi har kombineret køkkenet med samarbejde, kreativ selvledelse og innovation. Og skabt rammerne for teamet til at vise deres potentialer på nye og unikke måder.

Deltagerne bliver både udfordret på deres evne til at lave mad, og på deres evner til at samarbejde og tænke ud af boxen, samtidig med at nå det bedste resultat on-site.

Der er ikke nogen fastlagt menu. Det er op til deltagerne selv at finde frem til ved at frisætte deres kreativitet. Vi sørger dog for en intro, klare rammer for forløbet, indkøb af råvarer og kunstneriske udfordringer undervejs. Udfra dette skal deltagerne skabe en 2-3 retters menu – Evt. tilsat krydderier i form af virksomhedens værdier.

Deltagerne vil blive guidet igennem forløbet og vi lover at I bliver skubbet ud over ”kanten”.

Fusions køkkenet er en konkurrence mellem holdene, men kan også laves over en længere periode for hele virksomheden.

Så hver afdeling/gruppe kommer på kokkeskole forskellige dage, hvert afdeling/grupp/hold for point og dyster videre imod hinanden i en finale.

Kokkeskolen kan foregå hos jer selv eller i et lejede køkken.
Kommer vi til jer, kan vi have mobile gasblus og ekstra køkkenudstyr med. Kontakt os for en snak om jeres faciliteter er brugbare til en kokkeskole.