Kan I opklare et mord?

Har du og kollegaerne en lille detektiv gemt i maven?

Elsker I en god krimi og et godt mysterie? Så skulle I prøve virksomhedsspillet “Opklar et mord” som underholdning til jeres næste firmaarrangement. Her får I mulighed for at lege detektiver for et par timer og samarbejde om at opklare en spændende mordgåde.
Spillet har mange anvendelsesmuligheder og kan eksempelvis anvendes som teambuilding til firmaarrangementer, som et afbræk i et kursusforløb, som ice-breaker eller som en sjov og anderledes underholdning til firmaets næste julefrokost eller sommerarrangement.

Historien: Da Jørgen Larsen findes død i haveskuret på hans bopæl i det sydøstlige Odense tyder alle omstændigheder på han har begået selvmord, og efter kort tids efterforskning afslutter Politiet derfor deres undersøgelser og afslutter sagen.
Men da der pludselig dukker nye spor op i sagen, må efterforskningen genoptages. For tingene er alligevel ikke så indlysende, som de tager sig ud ved første øjekast, og det viser sig, at der ligger en forbrydelse bag. Men hvem var gerningsmanden og hvad var motivet?

Og hvordan hænger det sammen at døren varlåst indefra? Deltagerne kommer til at spille en vigtig rolle i opklaringen af forbrydelsen, og bliver opdelt i 3 hold, der arbejder med forskellige aspekter af efterforskningen. Undervejs sker flere uforud sigelige ting, ligesom tidspres, kommunikation og samarbejde imellem deltagerne spiller en afgørende rolle.

SPILLETS INDHOLD
Selve spillet består af en stor kasse, der indeholder forskelligt spændende bevismateriale, spor, mp3 afspilleremed lydfiler, mp4 afspillere med små filmsekvenser, billeder, walkie talkies, rapporter, avisartikler, baggrunds informationer og en lang række andre rekvisitter, herunder effekter der kan bruges til at foretage forskellige kriminaltekniske undersøgelser. Senest er tilføjet en sms funktion, der gør deltagerne i stand til at rekvirere forskelligeoplysninger via sms.

MED ELLER UDEN INSTRUKTØR
Spillet kan afvikles både med og uden instruktør. Vælges løsningen med instruktør, kommer denne udklædt som Politibetjent og kan eventuelt afbryde jeres møde eller middag på dramatisk vis…