Kan I opklare et røveri?

Assistancemelding røveri

Spillet kan gennemføres både i dag- og aften timerne, og kan anvendes som utraditionel underholdning til firmaarrangementer, som et afbræk i et kursusforløb, eller som en sjov og anderledes underholdning til firmaets næste julefrokost eller sommerarrangement.

Vi medbringer pengetransporten!
Deltagerne opdeles i en række hold, der besøger en række forskellige poster. Den ene post er pengetransporten, der er blevet røvet. Den skal undersøges for spor og beviser. Rundt på posterne gælder det om at holde øjne og ører åbne – for intet er nødvendigvis som det tager sig ud for at være…

Både pengetransportens chauffør og 1 politibetjent deltager undervejs i efterforskningen.

Spillets indhold
Vi medbringer masser af spændende rekvisitter, som deltagerne skal anvende under efter forskningen. Rekvisitterne er blandt andet touch-screens, forskelligt bevismateriale, lydfiler, film sekvenser, våben, fingeraftrykskit, online gps-trackingsystem, radioer, mistænktes affald, telefonsvarer beskeder, og en række rekvisitter til at foretageforskellige kriminaltekniske undersøgelser. Deltagernekan samtidigt indhente forskellige oplysninger via deres mobiltelefon.

Historien
Deltagerne sidder intetanende midt i et møde, en kop kaffe eller desserten, og pludselig vælteren såret vagt fra en penge transport ind i lokalet. Han bløder og er tydeligvis såret. Politiet ankommer hurtigt til stedet, og det kan hurtigt konkluderes, at pengetransport en har været udsat for røveri. Deltagerne kommer til at spille en vigtig brik i opklaringen af røveriet, og bliver opdelt i 4 (eller 8) hold, der roterer rundt til 4 poster, hvor penge transporten er én af dem. Undervejs sker flere uventede ting, og der kommer løbende nye oplysninger til. Hvem røvede pengetransporten – og hvordan?

Tilvalgs muligheder
Vil du gøre ekstra meget ud af spillet, har du mulighed for at foretage en række spændende tilvalg. Det kan feks.være en ekstra betjent fra AKS, politiets aktionsstyrke, eller et foredrag med Jørn Moos, kendt fra Blekingegadesagen.