Tapas Kokkeskole

Kender du følelsen af at sidde ved et middags bord og bare hygge i time vis og små nappe til maden over god vin og gode samtaler.
Det er følelsen af TAPAS!  På Group Events tapas kursus lære I at tilberede en masse små super lækre retter efter klassiske tapas stil, så du kan selv kan skabe denne hygge der hjemme.

Vores tapas retter er små nemme, hurtige og lækre fingerretter, både varme og kolde. Vi laver tapas med inspiration fra hele sydeuropa med fokus på smagssammensætninger og forskellige texturer og anretninger. Her arbejder vi med sæsonens råvarer og kommer så vidt muligt rundt om kød, fisk og grøntsager.

Groupe Events ligger vægt på stor faglighed, men lige så meget at hyggen er i top.
Vores kokke er nogen af de bedste undervisere da formidlingen skal tilpasses deltagerne og jeres ønsker.

I starter med en grundig introduktion til råvarerne og opskrifterne, samt lidt historie om tapas og de enkelte retter.
Her efter deles I i teams, hvor I skal vise jeres kunstneriske evner i køkkenet.

På Tapas kurset vil I lave følgende lækre retter.

  • Auberginekaviar rullet i lomo
  • Eskabaise
  • Grillede rejer med aioli
  • Spansk kartoffeltortilla med seranoskinke
  • Stegt brød med syltede små tomater og parmasanost
  • Bacalau på toast
  • Ostekugler med pistacienødder og parmaskinke

Opskrifterne sender vi på mail efter kokkeskolen.

Tapas kokkeskolen kan afholdes hos jer selv eller i et lejede køkken.
Kommer vi til jer, kan vi have mobile gasblus og ekstra køkkenudstyr med.
Kontakt os for en snak om jeres faciliteter er brugbare til en kokkeskole.

Skal det afholdes i et lejet køkken, kommer denne pris oven i prisen på kokkeskolen.

Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen, men vi kan tilbyde en pakke inkl. øl, vand og vin efter jeres behov.